Rabo Clubsupport 2021

Met de Rabo Clubsupport actie 2021 van de Rabobank hebben veel mensen op harmonie St. Caecilia Kruisland gestemd. Hiermee hebben we het mooie bedrag van € 280,78 mogen ontvangen. Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen!

Voorjaarsconcert zondag 27 maart

Na een lange tijd met lockdowns en andere maatregelen waardoor er geen evenementen plaats konden vinden, mag en kan er nu weer een concert georganiseerd worden. Op zondag 27 maart wordt een voorjaarsconcert georganiseerd waarbij de blokfluiters, de jeugdleden samen met het Amalia orkest en het harmonie orkest een gevarieerd programma zullen spelen. Hierdoor krijgLees verder Voorjaarsconcert zondag 27 maart

Proeflessen

De dirigenten Hans Aernouts en Jenny Verhoeven zijn in de groepen 3 t/m 6 van basisschool De Zonneberg in Kruisland op bezoek geweest om verschillende instrumenten te introduceren. Leerlingen in groep 3 en 4 kunnen deelnemen aan de proeflessen voor blokfluit. De leerlingen (maar natuurlijk ook volwassenen) kunnen zich opgeven voor proeflessen op alle andereLees verder Proeflessen

Looking Forward

Wat hebben we samen muziek maken gemist en wat zijn we blij dat de repetities gestart zijn. Om te laten zien hoe we het gemist hebben en dat we vooruit kijken, hebben de 5 Steenbergse muziekverenigingen gezamenlijk het speciale muziekstuk Looking Forward opgenomen.

Wij doen ons best in tijden van Corona.

In mei 2020 tijdens de eerste lockdown hebben de muzikanten van Harmonie St. Caecilia een opname gemaakt van You raise me up. Music by Rolf Lovland, arrangement van Heinz Briegel. Winny Buron en Hans Aernouts hebben hier een Nederlandse tekst bij gemaakt. Bart Schrauwen heeft het filmpje en alle opnames van de muzikanten gemonteerd.

Kerstgroet

De muzikanten van Harmonie St. Caecilia wensen u een fijne kerst en een muzikaal 2021.

Kerst concert

Zolang ik op het pad was, liep ik hard, maar toen ik bij het zwarte strand kwam, moest ik rennen. Want het tij was nu bijna gestroomd; en om met mijn poeder droog tussen de branding en de steile heuvel door te kom.